Новини Маріупольської РДА

23 Листопада, 2021 р., 15:28
Голова Маріупольської райдержадміністрації Наталія БУКРЄЄВА та Степан МАХСМА взяли участь у онлайн нараді щодо реалізації пілотного проєкту у сфері сонячної генерації та «зеленого водню» на території Сартанської громади.
20 Листопада, 2021 р., 10:34
Зробити щеплення проти COVID-19 можна у наступних пунктах та центрах масової вакцинації:
19 Листопада, 2021 р., 15:53
Усі ми, час від часу, зустрічаємо людей, які проходять через життєві випробування, наприклад, переживають втрату, хворіють або мають важкий час на роботі. Ці та подібні несприятливі події можуть провокувати чи посилювати депресію, соціальну тривогу, панічні атаки чи інші психічні розлади. Саме в такі періоди підтримка оточення є надзвичайно важливою. Вона може допомогти людині впоратись зі складнощами або, як мінімум, покращити її стан, пише Вікторія Горбунова - докторка психологічних наук, психотерапевтка, співавторка Універсального тренінгу з психічного здоров’я. 
19 Листопада, 2021 р., 14:51
Напередодні Дня працівників сільського господарства в Нікольському Будинку культури відбулись урочистості з нагоди вшанування величної праці трудівників сільського господарства та святковий концерт.
19 Листопада, 2021 р., 14:42
Сьогодні голова Маріупольської райдержадміністрації Наталія БУКРЄЄВА та заступник голови Маріупольської райдержадміністрації Олексій ВОРОБЙОВ взяли участь в урочистостях з нагоди закладання капсули та освячення Хреста на місці будівництва каплички на честь «Святого Юрія Переможця».
18 Листопада, 2021 р., 16:17
Всеукраїнська школа онлайн —  E-SCHOOL.net.ua  це платформа для дистанційного та змішаного навчання учнів 5-11 класів та методичної підтримки вчителів.
18 Листопада, 2021 р., 15:49
З метою підвищення рівня цифрової грамотності громадян Міністерство цифрової трансформації запустило національну онлайн-платформу з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта», яка наразі доступна в мережі Інтернет за посиланням: osvita.diia.gov.ua.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь