Новини Маріупольської РДА

Сторінка на стадії наповнення.

18 Квітня, 2024 р., 18:51
09 квітня 2024 року Кабінетом Міністрів України прийнято Постанову №385 «Деякі питання реалізації експериментального проєкту з організації оздоровлення і відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, в дитячих оздоровчих таборах державних підприємств «Міжнародний дитячий центр «Артек», «Український дитячий центр «Молода гвардія» і в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, що містяться в Державному реєстрі майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей, за принципом «гроші ходять за дитиною».
17 Квітня, 2024 р., 19:19
16 квітня відбулась зустріч начальника районної військової адміністрації Наталії Воробйової, Нікольського селищного голови Василя Мітька, виконуючого обов'язки Мангушського селищного голови Володимира Матяша з представниками Національної поліції України, правоохоронних органів Республіки Польща і Європейського поліцейського управління (Європолу).
17 Квітня, 2024 р., 15:41
Ветерани, ветеранки їхні близькі родичі, а також родини чинних військових можуть опанувати нову професію та стати професійними електромонтерами чи електромонтерками з обслуговування підстанцій.
16 Квітня, 2024 р., 19:15
Пенсіонери окремих професій, які працювали в сільській місцевості і продовжують там проживати після виходу на пенсію, можуть скористатися 100-відсотковою знижкою на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу в межах встановлених норм.
16 Квітня, 2024 р., 08:43
Міністерство у справах ветеранів України відповідно до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих, спортивних заходів та спортивних змагань України на 2024 рік здійснює організацію та підготовку національної збірної команди України до участі у міжнародних змаганнях "Ігри Нескорених”, які відбудуться 08-16 лютого 2025 року у м. Ванкувер та м. Вістлер, Канада.
16 Квітня, 2024 р., 08:32
15 квітня 2024 року відбулося засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Маріупольській районній державній адміністрації, районній військовій адміністрації участь у якому взяла голова Маріупольської районної державної адміністрації, начальник районної військової адміністрації Наталія ВОРОБЙОВА.
14 Квітня, 2024 р., 18:44
Сьогодні у місті Дніпро пройшов ветеранський челендж, присвячений до 10-ї річниці початку Антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях.
14 Квітня, 2024 р., 11:38
Провели чергову видачу сімейних продуктових наборів від постійних партнерів Global Empowerment Mission Ukraine (GEM), які працюють у партнерстві з Howard G. BUFFETT Foundation (HGBF) для внутрішньо переміщених осіб Маріупольського району, які перемістились до Києва та Київської області.
13 Квітня, 2024 р., 14:31
Шановні працівники оборонно-промислового комплексу України!
12 Квітня, 2024 р., 19:35
Відбулося чергове засідання Конгресу представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування різних рівнів при Президентові України, в якому взяли участь голова Маріупольської районної державної адміністрації, начальник районної військової адміністрації Наталія Воробйова та заступник голови райдержадміністрації Павло Штепка.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь