З Днем Української Державності

Дата: 28.07.2023 12:34
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

28 липня ми відзначаємо День Української Державності, історія якої сягає своїми витоками Руської середньовічної держави, центром якої був Київ. Саме Русь заклала фундамент державницьких традицій українців. Звідси родом герб, грошова одиниця, а, головне, Київ як політичний і культурний центр України. Тризуб є нашим давнім символом. Сьогодні наше суспільство об’єднує той же знак, що об’єднував і Русь.

Ми є спадкоємцями Русі та Тризуба Володимира Великого.

Сьогодні, коли Україна бореться за свою свободу, незалежність та існування проти жорстокого російського агресора, ми як ніколи раніше усвідомлюємо цінність і важливість нашої національної державності. Ворог стверджує, що українці не є нацією й не мають власної історії. Але правда полягає в тому, що Україна мала сильну державність і була частиною Заходу ще тисячі років тому.

За час існування комуністичної тоталітарної системи ні голодомор, ні репресії, ні великий терор, ні економічні та політичні експерименти не змогли викорінити державницькі устремління українців.

Ми сильна нація, вільна духом та спроможна будувати і розвивати свою державу! Зараз ми вкотре виборюємо своє право на незалежність та суверенітет. І цього разу ми вистоїмо та Переможемо! Заради наших нащадків, а також пам’яті пращурів, що віками виборювали нашу волю!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь