Новини Маріупольської РДА

28 Грудня, 2021 р., 16:02
28 грудня 2021 року начальник відділу цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг Маріупольської райдержадміністрації Світлана ДОЛИНСЬКА взяла участь в онлайн-нараді з представниками районних державних адміністрацій новоутворених районів Донецької, Луганської та Харківської областей.
28 Грудня, 2021 р., 16:00
28 грудня 2021 року в онлайн-режимі відбулось засідання комісії з інвентаризації водних об’єктів, лісових ресурсів, об’єктів державної та комунальної власності що знаходяться на території територіальних громад Донецької області під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Ігоря МОРОЗА. В засіданні взяла участь начальник відділу економіки та агропромислового розвитку управління соціально-економічного розвитку територій Маріупольської райдержадміністрації Ельга СТАШЕНКО.
28 Грудня, 2021 р., 15:54
28 грудня 2021 року управлінням інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації проведено семінар для працівників структурних підрозділів райдержадміністрації, міських, селищних, сільських рад та військово-цивільних адміністрацій Маріупольського району, до повноважень яких віднесена реалізація внутрішньої та інформаційної політики держави на місцевому рівні. Семінар пройшов у форматі дружньої бесіди в приміщенні Маріупольської райдержадміністрації.
24 Грудня, 2021 р., 16:20
Сьогодні, 24 грудня 2021 року, керівник апарату Маріупольської райдержадміністрації Віра СИРОТІНА взяла участь у мітингу-реквіємі з нагоди 42-річниці введення військ в Афганістан.
24 Грудня, 2021 р., 12:15
Сьогодні, 24 грудня 2021 року пройшла онлайн-нарада з окремих питань цивільного захисту, пов'язаних із зимовим періодом 2021-2022 років за участю керівника апарату Маріупольської райдержадміністрації Віри СИРОТІНОЇ та головного спеціаліста відділу оборонної роботи та цивільного захисту райдержадміністрації Світлани ЛУЦЕНКО.
24 Грудня, 2021 р., 11:04
Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята! Архівні матеріали – це документальна скарбниця кожного народу, що накопичує людство віками, це історія кожного громадянина та епохи загалом.
24 Грудня, 2021 р., 11:00
Сьогодні, 24 грудня під головуванням голови райдержадміністрації Наталії БУКРЄЄВОЇ відбулась оперативна нарада. Під час засідання керівники управлінь, відділів доповіли про ситуацію на підпорядкованих ділянках роботи та озвучили нагальні питання.
23 Грудня, 2021 р., 15:51
Новорічні свята завжди несуть з собою якісь особливі відчуття – казки, дива, надії на здійснення мрій, віру у краще. Подібне ж свято більше за всіх очікують саме діти і, подарувати його – найголовніша місія дорослих.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь