Новини Маріупольської РДА

09 Грудня, 2021 р., 16:06
На порядку денному було розглянуто два питання про призначення грошової компенсації за належне для отримання жиле приміщення відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.04.2018 № 280 «Питання забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України». Двом внутрішньо переміщеним особам, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність , призначено грошову компенсацію згідно чинного законодавства.
09 Грудня, 2021 р., 15:47
Мета проведення форуму- створення платформи для налагодження взаємодії між місцевими органами влади та представниками інститутів громадянського суспільства спілкування та обміну досвідом, а також реалізації громадських ініціатив.
09 Грудня, 2021 р., 12:01
В заході взяли участь голова Маріупольської райдержадміністрації Наталія БУКРЄЄВА, головний спеціаліст з гуманітарних питань управління соціально-економічного розвитку територій райдержадміністрації Валерія ОСІННЯ, представники територіальних громад району. Під час відеоконференції представники Державної служби якості освіти наголосили про важливість постійної співпраці між засновником та закладами освіти, надали інформацію, щодо проведення інституційного аудиту та інструментаріїв, які повинні використовуватись під час децентралізації в освіті, проінформували про підготовку кадрів, які будуть задіяні в проведенні інституційного аудиту в закладах освіти, наразі такі експерти проходять навчання в Маріупольському гуманітарному університеті.
09 Грудня, 2021 р., 11:02
Захід відбувся під головуванням очільниці Маріупольської райдержадміністрації Наталії БУКРЄЄВОЇ. Також в засіданні круглого столу взяли участь голова Маріупольської районної ради Степан МАХСМА та представники суб’єктів територіальної оборони Маріупольського району.
09 Грудня, 2021 р., 09:55
В рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» 9 грудня 2021 року практичним психологом КУ «Маріупольський РЦНСП» Оленою МУРЗА для 12 учнів Касянівської ЗОШ було проведено карткову ігрову методику «Коло безпеки», учасники гри ознайомились із поняттям булінг та насильство/цькування в школі, підвищили обізнаність про небезпеки в Інтернет мережі, пов’язані з насильством.
07 Грудня, 2021 р., 18:21
Всіх присутніх працівників та депутатів селищної ради привітали голова Маріупольської райдержадміністрації Наталія БУКРЄЄВА та голова Маріупольської районної ради Степан МАХСМА.
07 Грудня, 2021 р., 16:41
Сьогодні голова Маріупольської райдержадміністрації Наталія БУКРЄЄВА взяла учать у відкритті притулку для осіб, які постраждали від домашнього насильства на території Мангушської громади. Це вже 4-й притулок на території Донецької області.
07 Грудня, 2021 р., 14:50
У Маріупольському драматичному театрі зібралися працівники університету, випускники та студенти - люди, об’єднані почуттям глибокої поваги до Маріупольського державного університету, які творять його історію.
07 Грудня, 2021 р., 12:30
З професійним святом привітали працівників, депутатів та представників місцевого самоврядування Мангушської територіальної громади голова Маріупольської райдержадміністрації Наталія БУКРЄЄВА, голова Маріупольської районної ради Степан МАХСМА та голова Мангушської селищної ради Володимир КАРАБЕРОВ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь