Провели видачу гуманітарної допомоги у вигляді сімейних продуктових наборів від Global Empowerment Mission Ukraine (GEM) у партнерстві з Howard G. BUFFETT Foundation (HGBF) у місті Кривий Ріг.

Дата: 03.10.2023 18:31
Кількість переглядів: 133

Сьогодні провели видачу гуманітарної допомоги у вигляді сімейних продуктових наборів від Global Empowerment Mission Ukraine (GEM) у партнерстві з #HowardGBUFFETT Foundation (HGBF) у місті Кривий Ріг.

В цей нелегкий час спротиву України російській агресії, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі. Небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує. Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять для тих, хто чекає допомоги.

Висловлюємо слова щирої вдячності Global Empowerment Mission (GEM) у партнерстві з Howard G. BUFFETT Foundation (HGBF) та всім волонтерам GEM за підтримку мешканців Маріупольського району.

Дякуємо Бахмутській районній державній адміністрації, районній військовій адміністрації та Сіверській міській військовій адміністрації за надану допомогу в проведенні видачі продуктових наборів на базі Центру підтримки "З Бахмутом у серці".

Разом до Перемоги.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь