Новини Маріупольської РДА

13 Січня, 2022 р., 17:28
Розпочали засідання з обговорення питання щодо ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних з можливими несприятливими умовами зимового періоду. Голови та представники громад Маріупольського району доповіли про розроблені маршрути переміщення спеціальної техніки для усунення снігових заметів та наявність посипних матеріалів у разі утворення ожеледиці. Наголошено на важливості розроблення алгоритму дій при очищенні доріг задля швидкої та ефективної ліквідації наслідків зимової негоди.
13 Січня, 2022 р., 11:44
У рамках проекту USAID «Економічна підтримка Східної України «Колоритне Приазов’я» начальник відділу економіки та агропромислового розвитку управління соціально-економічного розвитку територій Маріупольської райдержадміністрації Ельга СТАШЕНКО відвідала музеї Нікольської, Сартанської та Кальчицької громад Маріупольського району.
12 Січня, 2022 р., 15:01
Під час проведення занять слухачам були роз’яснені питання організації та планування діяльності у сфері цивільного захисту, навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях. Особлива увага була акцентована на порядку організації та здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню надзвичайних ситуацій, мінімізації їх наслідків, оповіщення та інформування суб’єктів забезпечення цивільного захисту, порядок створення, обладнання та забезпечення функціонування й планування роботи консультаційних пунктів з питань цивільного захисту.
10 Січня, 2022 р., 17:15
Громадська рада при Маріупольській райдержадміністрації – консультативно-дорадчий орган, основними завданнями якого є створення умов для реалізації громадянами конституційного права на участь в управлінні державними справами та забезпечення відкритості та прозорості її діяльності.
05 Січня, 2022 р., 17:35
Сьогодні 05 січня 2022 року голова Маріупольської райдержадміністрації Наталія БУКРЄЄВА, заступник голови райдержадміністрації Олексій ВОРОБЙОВ, голова Маріупольської районної ради Степан МАХСМА та всі представники громад Маріупольського району прийняли участь в урочистостях з нагоди святкування 30-ї річниці створення військової частини 3057 Національної гвардії України.
04 Січня, 2022 р., 10:44
- Єдиний майновий комплекс ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧАСІВ-ЯРСЬКА ДЕРЖАВНА ГЕОЛОГОРОЗВІДУВАЛЬНА ПАРТІЯ» (ДП «ЧАСІВ-ЯРСЬКА ДГРП»), загальна площа 608,4 кв.м., розташований за адресою: 84551, Донецька область, Бахмутський р-н, м. Часів-Яр, вул. Привокзальна, 23;

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь