Вадим Філашкін разом із Едуардом Мкртчаном та Павлом Кириленком передали захисникам чотири комплекси безпілотників та інші бойові засоби

Дата: 09.02.2024 12:04
Кількість переглядів: 28

Фото без опису

Чотири комплекси безпілотників, здатних працювати у найскладніших погодних умовах, передали сьогодні нашим захисникам голова Донецької обласної державної адміністрації, начальник ОВА Вадим Філашкін разом із благодійниками — Едуардом Мкртчаном та Павлом Кириленком.

Вадим Філашкін наголосив на важливості для фронту безпілотників «ВАЛК-1», які є потужною українською розробкою. Незважаючи на морози, сніг з дощем чи туман, ці дрони завжди чітко бачать ворога на полі бою. Сьогодні Сили оборони України на Донеччині посилились чотирма такими комплексами і наземною станцією керування.

Також Благодійний фонд Едуарда Мкртчана придбав для оборонців Донеччини 19 дронів DJI, зокрема з модифікаціями оптики і нічного бачення, 211 FPV дронів, акумулятори, 44 дизельні обігрівачі, зарядні станції та генератори.

«Крім того, в рамках нашого спільного з громадами проєкту з підтримки Сил оборони передали портативні комплекси для протидії FPV дронам. Їх вдалось придбати завдяки спільним зусиллям Бахмустької районної та Сіверської міської військових адміністрацій.

Глибоко вдячний всім, хто систематично працює на нашу спільну Перемогу!» - наголосив голова Донецької обласної державної адміністрації.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь