Новини Маріупольської РДА

23 Грудня, 2021 р., 15:51
Новорічні свята завжди несуть з собою якісь особливі відчуття – казки, дива, надії на здійснення мрій, віру у краще. Подібне ж свято більше за всіх очікують саме діти і, подарувати його – найголовніша місія дорослих.
21 Грудня, 2021 р., 10:24
В обговоренні питань порядку денного взяли участь заступники Мангушського та Нікольського селищних голів, заступник керівника Сартанської ВЦА та керівники структурних підрозділів, які відповідають за питання містобудування і архітектури.
20 Грудня, 2021 р., 16:55
Під час бесіди голова Маріупольської райдержадміністрації Наталія БУКРЄЄВА, заступник голови райдержадміністрації Олексій ВОРОБЙОВ спільно з командиром 107 окремого батальйону територіальної оборони Маріупольського району Валерієм МАКАРОВИМ обговорили де саме буде розміщуватися 107 окремий батальйон. Окрему увагу приділили місцю формування та розміщення бригади.
20 Грудня, 2021 р., 13:08
Сьогодні, 20 грудня 2021 року, укладено меморандум про співпрацю і партнерство Маріупольської районної ради та міжнародною компанією СТ «Ай.Ем.Ті.Ді. - Інтернешнл» в межах реалізації Програми «IMTD» (USA) «Оздоровлення економіки України».
19 Грудня, 2021 р., 09:11
Дорогі наші, любі діти! Шановні жителі Маріупольського району!
17 Грудня, 2021 р., 15:54
Керівник апарату Маріупольської райдержадміністрації Віра СИРОТІНА разом з начальником першого відділу Маріупольського ОРТЦК та СП Олександром ДЕМ’ЯНЕНКО привітали з Днем Святого Миколая дітей захисників, які воювали за незалежність, свободу і цілісність України.
17 Грудня, 2021 р., 13:30
Головою Маріупольської райдержадміністрації Наталією Букрєєвою спільно з директором КУ « Маріупольський районний центр надання соціальних послуг» Альоною Чіпчевою було нагороджено переможців і учасників інтелектуальної онлайн-гри та районного конкурсу дитячих малюнків «Мій світ без насилля». Наталія Букрєєва подякувала дітям та молоді за творчість, активність і небайдужість та вручила пам’ятні подарунки. Після заходу в режимі круглого столу були обговорені питання щодо подальшої співпраці та формування при райдержадміністрації молодіжної ради, яка, за словами Наталії Олександрівни, дозволить реалізовувати проєкти з питань молодіжної політики, адже думка молоді важлива та є визначальною для подальшого майбутнього України.
17 Грудня, 2021 р., 10:30
Світлана ШЕПЕЛЬ повідомила, що з 1 грудня 2021 року набрав чинності наказ Національного агентства з питань запобігання та виявлення корупції від 23.07.2021 року № 449/21, зареєстрований в Міністерстві юстиції України 29 липня 2021 року за № 987/36609, яким затверджено форму декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування та Порядок заповнення та подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь