Новини Маріупольської РДА

16 Грудня, 2021 р., 18:55
Спеціальну професійну (сертифікатну) програму підвищення кваліфікації «Врядування в умовах конфліктного та постконфліктного врегулювання» було презентовано у Краматорську сьогодні, 16 грудня.
16 Грудня, 2021 р., 16:39
16 грудня 2021 року завідувач сектору містобудування, архітектури та захисту довкілля управління соціально-економічного розвитку територій райдержадміністрації Ганна ЛЮБІМОВА та головний спеціаліст відділу економіки та агропромислового розвитку управління соціально-економічного розвитку територій райдержадміністрації Ірина ЧЕНГАЛОВА долучилися до онлайн-наради з питання завершення проведення інвентаризації водних об’єктів на території територіальних громад Донецької області.
15 Грудня, 2021 р., 15:55
Виступ Наталія БУКРЄЄВОЇ був присвячений одному з питань порядку денного «Про розвиток соціального діалогу в умовах проведення реформ адміністративно – територіального устрою на території області».
15 Грудня, 2021 р., 15:00
На засіданні були присутні: голова Маріупольської районної ради Степан МАХСМА, голови об’єднаних територіальних громад Маріупольського району, представник 107 окремого батальйону територіальної оборони району та начальники структурних підрозділів райдержадміністрації.
15 Грудня, 2021 р., 14:08
15 грудня відбулось дистанційне засідання колегії управління сім'ї , молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації, в якому взяла участь головний спеціаліст з гуманітарних питань управління соціально-економічного розвитку територій райдержадміністрації Валерія ОСІННЯ.
14 Грудня, 2021 р., 13:27
Трагедія на Чорнобильській атомній електростанції в історії України кривавою червоною ниткою пройшлася по сотнях долях людей. Наслідки Чорнобиля відчуватимуться ще сотні років, тож нам ніколи не треба забувати про те, що трапилось 26 квітня 1986 року.
13 Грудня, 2021 р., 18:33
Розпочалося засідання з обговорення питання про стан підготовки до осінньо-зимового періоду на території Маріупольського району. Виконання підготовчих заходів та забезпечення належної готовності до реагування на можливі надзвичайні ситуації пов’язані з несприятливими погодними умовами осінньо-зимового періоду.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь