23 грудня 2021 року голова Маріупольської райдержадміністрації Наталія БУКРЄЄВА взяла участь у заключній колегії облдержадміністрації у 2021 році.

Дата: 23.12.2021 15:40
Кількість переглядів: 395

На порядок денний було винесено наступні питання:

1. Про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку Донецької області на 2021 рік. Доповідав директор департаменту економіки облдержадміністрації Геннадій МАР’ЯНЕНКО.

2. Про проєкт Програми економічного і соціального розвитку Донецької області на 2022 рік. Доповідав директор департаменту економіки облдержадміністрації Геннадій МАР’ЯНЕНКО.

3. Про розробку проєктів маркетингової стратегії та бренду Донецької області. Доповідала директор департаменту інвестиційно-інноваційного розвитку зовнішніх відносин облдержадміністрації Оксана ГОЛОВКО.

4. Про обласну цільову програму сприяння розвитку громадянського суспільства на 2022-2026 роки. Доповідала начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Тетяна ТЮРІНА.

5. Про внесення змін до Регіональної програми розвитку автомобільних доріг Донецької області на 2019-2022 роки. Доповідав директор департаменту розвитку базових галузей облдержадміністрації Артем ЛИТВИНОВ.

6. Про виконання заходів Регіональної цільової програми розвитку фізичної культури й спорту в Донецькій області на 2017-2021 роки та проєкт Регіональної цільової програми розвитку фізичної культури й спорту в Донецькій області на 2022-2024 роки. Доповідав начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир МИЦИК.

7.Про виконання Програми поводження з відходами в Донецькій області на 2016-2020 роки та перспективи подальшого розвитку системи управління відходами в Донецькій області. Доповідав директор департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Сергій НАТРУС.

Під час обговорення питань було привернуто увагу на спортивні об’єкти, які побудовані в Донецькій області в рамках національної програми «Велике будівництво». Голова облдержадміністрації Павло КИРИЛЕНКО зазначив, що потрібно проаналізувати як саме всі ці спортивні споруди використовуються громадами. Також наголосив, що на футбольному майданчику повинні тренувати дітей, школярів, а не влаштовувати масові зібрання громадян.

«Сильна і розвинута країна - це наша єдина мета. Дякуючи нашим військовим, нашим медичним працівникам, всім хто виконує свої посадові обов’язки з відповідальністю наша мета буде досягнута», наголосив Павло Олександрович.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь