ОГОЛОШЕННЯ про формування складу РАДИ з питань внутрішньо переміщених осіб

Дата: 30.11.2023 16:21
Кількість переглядів: 90

Фото без опису

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 04 серпня 2023 року №812 «Про затвердження Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб» для формування складу РАДИ з питань внутрішньо переміщених осіб при Маріупольській районній державній адміністрації, районній військовій адміністрації (далі РАДА).

          РАДА є консультативно-дорадчим органом, який утворюється для реалізації регіональної політики у сфері забезпечення та захисту прав та інтересів внутрішньо переміщених осіб, сприяння діяльності територіальних громад у розвитку ефективних механізмів їх адаптації та інтеграції.

          Персональний склад РАДИ утворюється у кількості 18 осіб, з яких чисельність внутрішньо переміщених осіб становить – 9 осіб, представників громадських об’єднань, які провадять діяльність у сфері забезпечення та захисту прав внутрішньо переміщених осіб – 3 особи.

          Відбір членів РАДИ здійснюватиметься на підставі поданих до райдержадміністрації, районної військової адміністрації внутрішньо переміщеними особами та громадських об’єднань документів в електронній та/або паперовій формі, а саме:

заяви у довільній формі;

документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, або відображення в електронній формі інформації, що міститься у документах, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, сформованих засобами Єдиного державного веб-порталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія) або єДокумент;

документа про освіту (за наявності);

мотиваційного листа кандидата, в якому викладаються обґрунтування для обрання його до складу Ради;

відомостей про контактний номер телефону та адресу електронної пошти кандидата (за наявності);

довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи або електронної довідки, яка підтверджує факт внутрішнього переміщення і взяття на облік такої особи, на електронному носії, критерії якого

Основними критеріями відбору кандидатів у члени Ради, які оцінює орган, при якому утворено Раду, є бажання працювати на громадських засадах, активна участь у громадській діяльності, відповідність високим стандартам доброчесності, відсутність конфлікту інтересів, наявність особистих досягнень або реалізованих проектів у сфері захисту внутрішньо переміщених осіб, наявність конкретних пропозицій щодо особистого вкладу в реалізацію мети та завдань Ради.

Маріупольська районна державна адміністрація, районна військова адміністрація  запрошує долучитися до складу РАДИ:

  • Активних внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані на території  Маріупольського району;
  • Представників переміщеного бізнесу;
  • Представників місцевих, регіональних, національних чи міжнародних організацій, які реалізують проєкти у сфері захисту прав внутрішньо переміщених осіб.

Бажаючим долучитися до діяльності РАДИ, просимо надсилати вищезазначені документи Управлінню соціального захисту населення маріупольської районної державної адміністрації на адресу: вул. Надії Олексієнко, буд, 104, м. Дніпро або на електронну пошту uszn.mariupol.rda@dn.gov.ua (із зазначенням у темі листа «Заява кандидата до складу Ради ВПО) до 15 грудня 2023 року включно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь