Маріупольський міський центр зайнятості інформує. Безкоштовне професійне навчання.

Дата: 04.05.2023 14:28
Кількість переглядів: 201

Фото без опису

📢Маріупольський міський  центр зайнятості пропонує безкоштовне професійне навчання за професіями, що актуальні на ринку праці.
☝️Ознайомитись з Порядком організації професійного навчання за направленням служби зайнятості можна за посиланням : http://surl.li/glejx
✅Якщо ви маєте статус безробітного професійне навчання та проживання у період навчання для вас є абсолютно безкоштовним. Навчання здійснюється на підставі сертифікату за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
💛💙Державна служба зайнятості має власну мережу сучасних центрів професійно-технічної освіти, які готують фахівців за 95 професіями та 335 освітніми програмами.                                                        

 💡Перевагою навчання у ЦПТО державної служби зайнятості є стислі терміни. Після закінчення курсу слухачам присвоюється відповідна кваліфікація, розряд (категорія, клас) і видається свідоцтво про освіту державного зразка.
📞За більш детальною інформацією звертайтеся до Маріупольського міського центру за номером                        +38097 344 60 22.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь