В школах громад Маріупольського району пройшли тематичні уроки, присвячені Дню пам'яті та примирення

Дата: 08.05.2023 14:29
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

За ініціативи Маріупольської райдержадміністрації, районної військової адміністрації навчальні заклади Мангушської, Нікольської та Сартанської територіальних громад провели відкриті онлайн-уроки, присвячені Дню пам’яті та примирення.

Молоде покоління наразі дуже добре розуміє, що таке війна і наскільки важливо оберігати світ від війни.

Друга світова стала можливою через змову антигуманних режимів – нацистського і радянського. Спадкоємицею останнього нині є російська федерація. Вона прагне привласнити перемогу над нацизмом, щоб маніпулювати й власними громадянами, і міжнародною спільнотою.

Сьогодні ми переживаємо найважчі часи в історії України. Проте саме зараз ми виходимо на фінішну пряму у боротьбі за нашу незалежність.

Наталія Букрєєва, голова Маріупольської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації, у своєму зверненні до учасників заходів зазначила: «Дякую головам громад, педагогічним колективам та всім, хто відгукнувся на нашу ініціативу провести такі тематичні уроки. Нажаль, сьогодні ми не можемо вшанувати пам’ять загиблих у Другій світовій війні, поклавши квіти до пам’ятних знаків на території нашого району в своїх громадах. Проте ми віримо в ЗСУ та нашу Перемогу! Віримо в те, що повернимося до наших громад».

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь