Новини Маріупольської РДА

01 Жовтня, 2023 р., 17:22
Надзвичайно складні випробування випали на долю старших поколінь: лихоліття воєн і післявоєнний час, репресивний тиск тоталітарного режиму, голодомори й розруха. Однак їм вдалося вистояти, гідно пронести через роки духовні цінності, передати досвід і вміння дітям та онукам, виховати молодь так, щоб не забракло духу зі зброєю в руках боронити незалежність і України.
01 Жовтня, 2023 р., 16:23
Щиро вітаємо освітян із професійним святом – Днем вчителя.
01 Жовтня, 2023 р., 16:17
Сьогодні вся Україна на хвилину зупинилася, щоб мовчанням вшанувати подвиг наших героїв, що загинули, захищаючи нашу державу та українців.
01 Жовтня, 2023 р., 10:09
З перших днів повномасштабного вторгнення ворога на нашу землю люди абсолютно різних професій взяли зброю до рук для захисту своєї країни, міста, сім’ї, домівки… Так з’явилась Територіальна оборона.
28 Вересня, 2023 р., 19:05
З нагоди Дня захисників та захисниць України голова Маріупольської районної державної адміністрації, начальник районної військової адміністрації Наталія Букрєєва разом з керівниками територіальних громад Маріупольського району висловили подяку та нагородили грамотами за особливу мужність і самовідданість, виявлені під час бойових дій , високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків, активну громадянську позицію представників Маріупольського центру комплектування та соціальної підтримки та Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України.
28 Вересня, 2023 р., 17:03
До Дня територіальної оборони голова Маріупольської районної державної адміністрації, начальник районної військової адміністрації Наталія Букрєєва разом із головами територіальних громад Маріупольського району привітали наших захисників та передали привітання та листівки від дітей, а також сертифікат на придбання спеціального обладнання.
28 Вересня, 2023 р., 16:02
Бабин Яр – місце пам’яті та некрополь близько 100 тисяч цивільних громадян і військовополонених, розстріляних нацистами у 1941–1943 роках. Серед них – євреї і роми, червоноармійці, комуністи, підпільники Організації українських націоналістів, “саботажники”, порушники комендантської години та навіть пацієнти психіатричної лікарні імені Павлова.
27 Вересня, 2023 р., 17:21
В рамках налагодженої співпраці з Міжнародною організацією з міграції (МОМ) та територіальними громадами району продовжуємо надавати гуманітарну допомогу мешканцям Маріупольського району.
27 Вересня, 2023 р., 17:04
Провели другу видачу гуманітарної допомоги від Благодійної організації Global Empowerment Mission Ukraine (GEM) у партнерстві з #HowardGBUFFETT Foundation (HGBF) у місті Кам‘янське Дніпропетровської області. Мешканці Маріупольського району отримали продуктові набори, які містять усе необхідне.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь