Новини Маріупольської РДА

23 Травня, 2023 р., 13:35
Сьогодні ми відзначаємо День морської піхоти України. Морська піхота ВМС ЗСУ є потужною складовою нашого війська. За роки визвольної війни проти рашистів морські піхотинці не раз демонстрували, що навіть в найскладніших ситуаціях наші воїни здатні переламати хід подій і здобути перемогу над ворогом. Навіть тоді, коли противник переважає числом.
15 Травня, 2023 р., 10:43
Сьогодні ми святкуємо Міжнародний день сім'ї. Родина – це головна цінність в нашому житті, особливо зараз, в нелегкий воєнний час.
14 Травня, 2023 р., 10:28
Мати є найріднішою людиною в житті кожного з нас. Ця жінка завжди поряд під час усіх найважливіших подій у житті, вчить та виховує навіть тоді, коли її діти стають дорослими. 14 травня  ми святкуємо День матері та вшановуємо важливу місію кожної мами — зберегти духовний світ своїх дітей та їхню пам’ять про національну спадщину і своє походження. Саме діти дають майбутнє нашій державі, а матері його оберігають. Українські матері — героїні цієї безжальної війни. Адже мами чекають своїх синів та дочок і моляться за них. Мами бавлять дітей в бомбосховищах під постійними обстрілами і, зрештою, стають матерями в тих самих укриттях. Мами, які виїхали з двома-трьома дітьми за тисячі кілометрів від дому і шукають відповідь на постійні питання малечі: “Коли ми повернемося?”. Любов матері всесильна, первісна, егоїстична і водночас безкорислива. Вона ні від чого не залежить. Мати це людина, яка спроможна на все та навіть більше заради своїх дітей…. Дякуємо, матусі, за це! Зі святом!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь