Новини Маріупольської РДА

24 Вересня, 2022 р., 12:32
Маріуполь - місто незламних та нескорених!
21 Вересня, 2022 р., 16:06
Міжнародний день миру відзначається 21 вересня у всьому світі з 1981 року за ініціативи Генеральної Асамблеї ООН як день всесвітньої відмови від насильства та вогню. Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть дружно та спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат. Цей день присвячений ідеалам миру як у відносинах усередині держав, так і у відносинах між усіма державами, народами та покликаний змусити всіх не тільки задуматись, але й зробити щось заради спокою на Землі. У 2014 році Україна зазнала військового вторгнення з боку Російської Федерації. Агресор стрімко анексував Кримський півострів і почав бойові дії на східних територіях Луганської і Донецької області. Були вбиті і покалічені тисячі українських громадян. Мільйони людей з окупованих агресором українських територій стали біженцями і вимушеними переселенцями. Так і в 2022 році країна агресор активізувала свої сили та продовжила порушувати незалежність нашої країни, руйнуючи тисячі домівок та змушуючи людей покидати свою рідну землю. З того моменту жоден із днів в Україні не був «Днем миру» ... але мир обов’язково повернеться, як і Крим, схід України та всі тимчасово окуповані території України. Бажаємо всім нам мирного неба, оскільки воно відкриває перед людством перспективи, не зводячи їх до боротьби за виживання.
15 Вересня, 2022 р., 11:19
Кількість центрів “ЯМаріуполь” по Україні зростає. Тисячі маріупольців у Тернополі можуть скористатися його послугами. Це вже 13-тий центр підтримки "ЯМаріуполь", який направлений на  всебічну допомогу маріупольцям. 
02 Вересня, 2022 р., 09:44
Стань учасником Всесвітнього дня прибирання у 2022 році!
29 Серпня, 2022 р., 10:35
Україна сьогодні переживає найбільше випробування в своїй новітній історії – збройну боротьбу за незалежність і територіальну цілісність проти російського агресора. У цій війні ми вже маємо тисячі поранених і загиблих мужніх оборонців.
25 Серпня, 2022 р., 14:15
Резиденція «Вільний Простір - Little Mariupol” у Дніпрі - місце, де б’ється велике серце маленького Маріуполя.
24 Серпня, 2022 р., 15:08
З Днем Незалежності, Україно!
23 Серпня, 2022 р., 13:25
Україно, з Днем Державного прапора!
18 Серпня, 2022 р., 15:00
В Україні працює державний портал розшуку дітей "Діти війни".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь