Новини Маріупольської РДА

19 Червня, 2022 р., 11:00
Висловлюємо найтепліші слова вдячності представникам найгуманнішої у світі професії, тим, хто не жаліючи зусиль і часу бере на себе важкий тягар людського болю і страждань, оберігає найцінніше, що є у людини – її життя.
16 Червня, 2022 р., 21:42
Інформуємо, що Мангушське відділення управління виконавчої дирекції ФССУ в Донецькій області виконує свої функції в повному обсязі.   Попри умови воєнного стану Мангушське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області продовжує виконувати свої функції в повному обсязі.   Так, відділенням відновлено роботу щодо фінансування страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх сімей. Працівниками відділення щодня за допомогою засобів телекомунікаційного зв’язку встановлюється зворотний зв`язок з потерпілими на виробництві (членами їх сімей), які перебувають на обліку у відділенні, для проведення «внутрішньої верифікації» та подальшого своєчасного отримання ними страхових виплат. 
15 Червня, 2022 р., 16:57
До уваги жителів, які були вимушені покинути рідні домівки або збираються евакуюватися до більш безпечних районів України!
13 Червня, 2022 р., 13:40
Вісім років тому Маріуполь був звільнений від російських терористичних військ.
12 Червня, 2022 р., 09:03
Традиційно на п'ятдесятий день після Воскресіння Христового відзначається одне з найбільших християнських свят - Свято Пресвятої Трійці або День Зіслання Святого Духа, яке в народі ще називають Зелені свята. 
11 Червня, 2022 р., 12:15
Військовим Донецької області було передано медичне обладнання, медикаменти та рації.
10 Червня, 2022 р., 18:30
Відсьогодні на соціальній платформі єДопомога доступна можливість перевірити статус заявки на допомогу від міжнародних організацій.
07 Червня, 2022 р., 10:05
Проєкт СОС Дитячі Містечка Україна, спрямований на допомогу дітям, які отримали поранення внаслідок воєнних дій.  У рамках проєкту буде надаватися комплексна допомога, направлена на надання медичних, соціальних, освітніх і реабілітаційних послуг дітям та їхнім сім’ям. Також передбачена виплата одноразової грошової допомоги в сумі 10 000 грн на поранену дитину.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь