Розпорядження №1 «ІНФОРМАЦІЯ про роботу РАДИ з питань внутрішньо переміщених осіб при Маріупольській районній державній адміністрації, районній військовій адміністрації»

Кількість переглядів: 19
Рік: 2024
Місяць: січень
Тип документу: Розпорядження
Дата: 17.01.2024
Номер документу: 1
Назва документу: ІНФОРМАЦІЯ про роботу РАДИ з питань внутрішньо переміщених осіб при Маріупольській районній державній адміністрації, районній військовій адміністрації
Прикріплені файли:

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 04 серпня 2023 року №812 «Про затвердження Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб» при Маріупольській районній державній адміністрації, районній військовій адміністрації розпорядженням голови Маріупольської районної державної адміністрації, районної військової адміністрації від 28 листопада 2023 року №95 утворено «Раду з питань внутрішньо переміщених осіб при Маріупольській районній державній адміністрації, районній військовій адміністрації» та затверджено її персональний склад, розпорядження від 27 грудня 2023 року №107 «Про затвердження персонального складу Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Маріупольській районній державній адміністрації, районній військовій адміністрації».

Рада з питань внутрішньо переміщених осіб при Маріупольській районній державній адміністрації, районній військовій адміністрації є консультативно-дорадчим органом, який утворено для реалізації регіональної політики у сфері забезпечення та захисту прав та інтересів внутрішньо переміщених осіб, сприяння діяльності територіальних громад у розвитку ефективних механізмів їх адаптації та інтеграції.

          Персональний склад Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Маріупольській районній державній адміністрації, районній військовій адміністрації утворено у кількості 20 осіб. Відбір членів РАДИ здійснювався на підставі поданих документів до райдержадміністрації, районної військової адміністрації внутрішньо переміщеними особами та громадськими об’єднанями.

          Голова Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Маріупольській районній державній адміністрації, районній військовій адміністрації –               СЄВЄРІНА Неллі.

Заступник голови Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Маріупольській районній державній адміністрації, районній військовій адміністрації – БОЙКО Валентина.

Секретар Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Маріупольській районній державній адміністрації, районній військовій адміністрації –                         БУЛАТ Олена.

Ми раді повідомити Вас про впровадження телефону «гарячої лінії» Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Маріупольській районній державній адміністрації, районній військовій адміністрації для поліпшення комунікації та ефективного реагування.

Телефон +380(98)4678925, електронна пошта uszn.mariupol.rda@dn.gov.ua.

 

Графік засідань Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Маріупольській районній державній адміністрації, районній військовій адміністрації

12.01.2024      12.04.2024      12.07.2024      11.10.2024       13.12.2024

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь