Про проведення IV конкурсу історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці»

Дата: 19.07.2024 09:34
Кількість переглядів: 15

Фото без опису

На лист Секретаріату Кабінету Міністрів України від 20.06.2024 № 14634/0/2-24

департамент економіки облдержадміністрації повідомляє про проведення IV конкурсу історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці».

Міністерство культури та інформаційної політики України, Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України, Національна соціальна сервісна служба України та Секретаріат Кабінету Міністрів України у партнерстві з громадськими організаціями «ІСАР «Єднання», «Український незалежний центр політичних досліджень», «Центр демократії та верховенства права» та Глобальним договором ООН в Україні у межах проекту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України» продовжують проведення розпочатої у 2020 році інформаційної кампанії «Громадянське суспільство та влада – кращі практики співпраці».

Цьогоріч у рамках кампанії відбудеться IV конкурс історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці», покликаний популяризувати успішні приклади співпраці між зазначеними секторами.

Подати заявку на участь у конкурсі можуть як інститути громадянського суспільства, органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування так і представники бізнесу.

З детальними умовами проведення конкурсу можна ознайомитися за посиланням: https://cutt.ly/Aep8GYIp .

Для участі у конкурсі необхідно заповнити до 5 серпня 2024 року включно форму за посиланням: https://forms.gle/NNweG2Hgcn2EQDw79 .

Кращі історії про спільні проекти (практики співпраці) увійдуть до збірки, що буде розміщена на інформаційних ресурсах партнерів кампанії.

Враховуючи зазначене просимо розповсюдити інформацію про конкурс серед суб’єктів підприємництва, потенційних учасників конкурсу.

Заздалегідь вдячні за конструктивну співпрацю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь