На базі Центрів підтримки ВПО Маріупольського району «Серце сходу» в містах Києві, Дніпрі та Львові відбувся захід до дня вшанування пам’яті дітей, які стали жертвами збройної агресії російської федерації проти України.

Дата: 04.06.2024 15:12
Кількість переглядів: 37

Фото без опису

У заходах взяли участь голова Маріупольської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Наталія Воробйова, Митрополит Донецький і Маріупольський Православної Церкви України Сергій, начальник служби у справах дітей Донецької облдержадміністрації Наталія Тимофеєва, керівник Сартанської військово-цивільної адміністрації Олександр Куркчи, виконуючий обов’язки Мангушського селищного голови Володимир Матяш та Нікольський селищний голова Василь Мітько.

Згадали найменших і найневинніших, тих, хто втратив своє життя через жорстокість війни і у Чернівцях.

Митрополит Донецький і Маріупольський Православної Церкви України Сергій разом з духовенством Донецької єпархії Православної Церкви України провів заупокійну літію за всіх дітей, які були безжально вбиті окупантами.

В рамках заходу відбулась акція "Голоси дітей", яка стала символом нашої пам'яті та скорботи. Білі голуби – це символи чистоти та миру, що уособлюють загиблих діточок. Кожен голуб нагадав нам про безцінні життя, які ми втратили, і про нашу спільну відповідальність зробити все можливе, щоб такі трагедії ніколи не повторилися.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь