Співпраця з Маріупольським міським центром зайнятості

Дата: 16.05.2024 12:17
Кількість переглядів: 75

Фото без опису15 травня 2024 року начальник Управління соціального захисту населення Маріупольської райдержадміністрації Олена БУЛАТ та фахівці Управління прийняли участь у нараді з представником Маріупольського міського центру зайнятості Тетяною ЛАХТІНОЮ - консультантом-роботодавця відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями.

Під час наради були розглянуті ключові питання про можливість отримання ваучерів на навчання, які дають змогу безкоштовно здобути нову професію, отримати спеціалізацію або підвищити власну кваліфікацію, про перелік професій та спеціальностей, який затверджений Міністерством економіки України. Про порядок та умови видачі ваучерів на навчання, який регламентований постановою КМУ від 20 березня 2013 року №207. Про послуги та активні програми служби зайнятості, які покликані допомогти у вирішенні питань працевлаштування або збереження робочих місць для соціально вразливих категорій населення.

Під час зустрічі також було відзначено актуальність подальшої співпраці з Маріупольським міським центром зайнятості. Обговорено питання про потреби в підборі працівників для Управління. Зосередилася на аналізі попиту на робочу силу, враховуючи потреби в кваліфікованому персоналі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь