Зустріч з представниками Національної поліції України, правоохоронних органів Республіки Польща і Європейського поліцейського управління (Європолу)

Дата: 17.04.2024 19:19
Кількість переглядів: 17

16 квітня відбулась зустріч начальника районної військової адміністрації Наталії Воробйової, Нікольського селищного голови Василя Мітька, виконуючого обов'язки Мангушського селищного голови Володимира Матяша з представниками Національної поліції України, правоохоронних органів Республіки Польща і Європейського поліцейського управління (Європолу).

Під час зустрічі обговорили важливе питання щодо документування воєнних злочинів, повʼязаних із збройною агресією, вчинених на території об'єднаних територіальних громад Маріупольського району.

Документування воєнних злочинів, вчинених рф та допомога українцям у збереженні доказів цих злочинів — одне із пріоритетних завдань держави. Зібрані докази та висновки можуть братися за основу урядами та організаціями при оцінці війни в Україні та масштабів вчинених злочинів і можуть бути використані у майбутніх судових розглядах над російськими воєнними злочинцями.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь