Конгрес представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування різних рівнів при Президентові України

Дата: 12.04.2024 19:35
Кількість переглядів: 19

Відбулося чергове засідання Конгресу представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування різних рівнів при Президентові України, в якому взяли участь голова Маріупольської районної державної адміністрації, начальник районної військової адміністрації Наталія Воробйова та заступник голови райдержадміністрації Павло Штепка.

На засіданні обговорили нагальні питання: про протидію безпековим загрозам та подолання наслідків руйнування цивільної інфраструктури, нову економічну доктрину України та урядову політику з підтримки вітчизняного виробництва, а також європейську інтеграцію та пов’язані з нею нові можливості і виклики для громад.

У рамках Конгресу також проходить форум «Життя громад в умовах війни». Під час форуму учасники матимуть можливість обміняються думками та досвідом із налагодження і просування національного виробництва, гуманітарної та безпекової політики в регіональному аспекті, європоступу областей і громад, доброго врядування в умовах воєнного стану, а також політики Героїв та підтримки Збройних Сил України.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь