На Донеччині відбулось перше засідання робочої групи "Прозорість та підзвітність"

Дата: 26.10.2023 15:47
Кількість переглядів: 172

Фото без опису

На Донеччині пройшло перше засідання обласної робочої групи "Прозорість та підзвітність". Мета групи - контролювати питання, які стосуються використання в області коштів, виділених з фонду ліквідації наслідків збройної агресії:  запланованих та здійснених публічних закупівель робіт, послуг та товарів, проведення оплат, здійснення робіт та постачання товарів задля попередження зловживання службовим становищем. Так, сьогодні були розглянуті питання тендерних закупівель у Добропільській громаді.

Засідання робочої групи пройшло під головуванням заступника голови Донецької облдержадміністрації Вадима Філашкіна. Участь у засіданні взяли представники ГУ Національної поліції у Донецькій області, ГУ ДСНС України у Донецькій області, ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях, а також представники структурних підрозділів Донецької ОДА. 

"Наразі закупівельні процедури проходять лише щодо комунальної техніки та транспорту, які громади використовують для підтримки життєдіяльності населених пунктів. Наразі ми бачимо суттєве загострення військової ситуації, тому про масштабні будівництва та відновлення говорити поки зарано. Сподіваємось, що наступного року безпекова ситуація стабілізується, перемога буде за нами і всі ми будемо працювати над відновленням Донеччини. Та не варто забувати, що контроль над закупівлями буде продовжуватись для того, щоб гроші державного бюджету витрачались виключно за цільовим призначенням на благо людей", - наголосив Вадим Філашкін.

Під час свого виступу директорка департаменту інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин Донецької ОДА Оксана Головко розповіла присутнім про хід проведення тендерних закупівель у Добропільській громаді та про стан їх виконання. Представники правоохоронних органів не висловили зауважень щодо цих закупівель.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь