Український ветеранський фонд, що діє при Міністерстві у справах ветеранів України, проводить опитування ветеранів й ветеранок щодо їхніх потреб зараз і в майбутньому.

Дата: 14.10.2023 12:55
Кількість переглядів: 57

У вересні поточного року, за ініціативою Українського ветеранського фонду Міністерство у справах ветеранів України, Соціологічна група «Рейтинг» провели ІV Загальнонаціональне опитування. У рамках цього дослідження визначалось актуальне ставлення суспільства до ветеранів російсько-української війни, уявлення про образ ветерана, потреби та можливі проблеми, з якими стикаються ветерани у цивільному житті.

З метою виявлення конкретних потреб, проблем та ставлення суспільства до ветеранів російсько-української війни проводиться анонімне опитування Українським ветеранським фондом. Посилання на форму опитування:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSewtYsn3KJLFyI0YkC0BD6aBFRCiRGf9V3pVRrX53yTpwHxDg/viewform

Інформація, отримана в результаті опитування, буде використана для подальшого аналізу та порівняння результатів досліджень. Ваша участь у цьому процесі надважлива для підтримки ветеранів та сприяння їхній повноцінній реінтеграції до цивільного життя.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь