Звернення голови Маріупольської райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації Наталії Букрєєвої з нагоди Дня пам'яті жертв політичних репресій

Дата: 21.05.2023 10:32
Кількість переглядів: 282

Фото без опису

Щороку, третьої неділі травня, ми вшановуємо пам’ять мільйонів загублених життів, бездушно знищених радянським тоталітарним режимом.
 
Катування, розстріли невинних без суду і слідства, насильницькі депортації, фільтраційні табори, масові переслідування з політичних мотивів – все це здавалося страшними подіями, які залишилися в історії.  
 
Проте після широкомасштабного вторгнення Росії терор і політичні переслідування стали моторошною реальністю для величезної кількості українців, чиї міста і села окупували війська агресора. Буча, Ірпінь, Гостомель, Маріуполь....
 
Тому сьогодні День пам’яті жертв політичних репресій набуває для нас нового значення. Ціною надзусиль і багатьох життів Україна бореться не тільки за те, щоб звільнити свою землю від російського окупанта та відновити свій суверенітет. Триває боротьба за те, щоб сталінські методи Великого терору не були інструментом політики у XXI столітті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь