Маріупольський міський центр зайнятості інформує. Надання мікрогрантів на створення або розвиток власної справи.

Дата: 02.05.2023 11:01
Кількість переглядів: 176

Скористатися програмою можуть:
✅Громадяни України, що є суб’єктами господарювання (фізична особа підприємець чи юридична особа), а також громадяни України, що тільки збираються стати суб’єктами господарювання, мають можливість отримати мікрогрант для започаткування власного бізнесу або розвитку існуючого, максимальна сума💰становить 250 тис. грн.


💡Кожен охочий може долучитися до програми і подати заявку на отримання мікрогранту через Портал Дія. До заяви обов’язково додається бізнес-план📊щодо започаткування нового або розвитку вже діючого бізнесу.

🔍З 10 квітня Уряд запустив нові грантові програми для ветеранів на старт або розвиток власного бізнесу. 
Програмами передбачено надання грантів:
⏩250 тис грн — для учасника бойових дій та/або особи з інвалідністю внаслідок війни за умови створення одного робочого місця;
⏩500 тис грн — для дружини/чоловіка учасника бойових дій та/або особи з інвалідністю внаслідок війни за умови створення двох робочих місць; 
⏩1 млн грн — для учасника бойових дій та/або особи з інвалідністю внаслідок війни, які зареєстровані як ФОП не менше ніж 3 роки, за умови створення чотирьох робочих місць, мінімум 2 з яких займуть ветерани або особи з інвалідністю внаслідок війни.

📞Для отримання консультації звертайтесь до Маріупольського міського центру зайнятості за телефоном 068 962 91 45 Наталя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь