Річниця великої трагеді

Дата: 16.03.2023 09:35
Кількість переглядів: 128

Фото без описуДрамтеатр…. саме серце Маріуполя… головне місце для зустріч… Кожен маріуполець має спогад пов’язаний з цим місцем. Найпопулярніша фраза серед мешканців міста «зустрічаємось на Драмі»… Тепер це місце болю для кожного маріупольця, руїни, що стали останнім притулком для сотень невинних людей, місце, яке має присмак горя та сліз.

16 березня російський літак скинув авіаційну бомбу на Маріупольський драматичний театр. У момент трагедії там ховалися від бомб майже 1200 осіб – жінки, діти, люди похилого віку. Окупантів не зупинив напис "ДЕТИ", терорист знав куди б'є.

У Драматичному театрі Маріуполя внаслідок бомбардування російським літаком загинуло кілька сотень людей.

Маріупольський драмтеатр до російського вторгнення в Україну був центральною точкою міста, що об’єднувала мешканців.

Для вшанування пам'яті загиблих 16 березня 2023 року в восьми містах України відбудеться мирна акція "ДЕТИ". А саме – у Львові, Києві, Тернополі, Чернівцях, Ужгороді, Івано-Франківську, Кривому Розі, Черкасах.

Приєднатися можуть усі охочі. Беріть з собою свічки та лампадки. Час та місце проведення акції  у містах  за посиланням https://t.me/mistoMarii/6361.

Ми будемо пам’ятати про це завжди, ми будемо говорити про це усюди. Всі злочини росіян мають бути покарані. Ніколи не забудемо та не пробачимо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь