День Соборності України!

Дата: 22.01.2023 11:50
Кількість переглядів: 120

Щороку 22 січня у день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки Україна відзначає День Соборності.

Від 2014 року Україна бореться за територіальну цілісність і соборність.Фото без опису

Соборність — це об’єднання, згуртованість всіх громадян, це територіальна цілісність держави. Тому звільнення від російських окупантів всіх українських земель є нашою спільною метою. Тимчасово окуповані території назавжди стануть вільними, ми повернемо український прапор в усі міста і громади України!

Сьогодні Соборність для України — деокупація всіх територій України, захоплених ворогом, відновлення єдності із Донеччиною, Луганщиною та Кримом.

За час повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України весь світ побачив, на що здатна єдність української нації. Наші Збройні Сили України стримали ворога та дали йому гідну відсіч. Цей день є гарним приводом із вдячністю згадати всіх, хто присвятив себе боротьбі за українську незалежність та віддати шану захисникам української землі. Велика вдячність!

Рік тому до дня Соборності Маріупольський та Бердянський райони створили “Живий ланцюг Єднання”, як символ того, що Донецька і Запорізька області — це Україна. Всі ми разом -велика українська родина. Де б ми не перебували зараз — в Україні чи за кордоном — наша родина єдина як ніколи. Незабаром ми повернемося до дому і наш жовто-блакитний прапор знов замайорить над усіма містами та громадами Донецької області!

“Вертаємо своє. Соборність — мета перемоги!”


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь