День святого Миколая

Дата: 19.12.2022 11:46
Кількість переглядів: 103

19 грудня в Україні відзначають Фото без опису на честь християнського святого Миколая Чудотворця.

Щороку православні християни вшановують пам’ять Миколая Чудотворця — одного з найулюбленіших святих. Навряд чи знайдеться людина, яка не чула про Святого Миколая, а ікони з його зображенням є майже в кожній оселі. Миколай був відданим проповідником християнства. Силою молитви він здійснював численні дива. Ображені та несправедливо засуджені, мандрівники й бідняки вважають Святого Миколая своїм захисником.

Завдяки Святому Миколаю є нагода задуматися над тим, чи достатньо добрих справ ми зробили за рік, чи заслуговуємо на його прихильність, і, можливо, переглянути своє ставлення до доброчинності.

Цей день з нетерпінням чекають діти - адже по традиції вони знаходять солодкі подарунки під подушкою. Цього року в Україні на диво чекають не лише діти, а й дорослі - кожному з нас хочеться, щоб війна закінчилася якнайшвидше!

Вітаємо з великим християнським святом - Днем святого Миколая. Нехай він охороняє ваш будинок від зла і бід, приносить благополуччя і любов, протегує в дорозі і подорожах. Нехай Микола-Чудотворець чує ваші молитви і наповнить життя великими і маленькими дивами


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь