День заснування дитячого фонду ООН UNICEF!

Дата: 11.12.2022 11:37
Кількість переглядів: 108

11 грудня у світі відзначається День заснування дитячого фонду ООН UNICEF – спеціалізованої структури, яку створили у 1946 р. ЮНІСЕФ – провідний лідер планети із захисту дитячих прав та інтересів, зв’язок між світом та дітьми, голос дітей і молоді. Дитячий фонд функціонує майже у 200 країнах світу для підтримки та захисту дітей від народження до виходу у доросле життя, для надання освіти, медичної допомоги, оздоровлення та розкриття потенціалу.

В Україні ЮНІСЕФ відкрив свої двері у 1997 році заснуванням представництва у столиці. За ці роки організація допомогла втілити у життя безліч робочих програм та платформ у сфері захисту прав та охорони здоров’я дітей.

В цей нелегкий для України час, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі. Небайдужі фонди роблять все, щоб забезпечити населення усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує.

Вітаємо та висловлюємо слова щирої вдячності Благодійному фонду UNICEF за величезну допомогу українським родинам. Ви - сила, яка допомагає пройти нашій країні найскладніші випробування. Здоров’я Вам, сил, невичерпної енергії та людської вдячності!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь