День місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2022 15:16
Кількість переглядів: 122

Фото без опису– це свято української громади. Здавна саме громада була в Україні не лише первісною й елементарною формою соціальної організації, а й особливою формою соціальної самоорганізації.

Маріупольська районна державна адміністрація, районна військова адміністрація вітає працівників органів місцевого самоврядування з професійним святом!

В цей нелегкий час, попри військові дії, Ви успішно реалізуєте заходи, спрямовані на підтримку та допомогу населенню рідного краю, ви гідно тримаєте свій фронт та працюєте на благо нашої держави!

З днем місцевого самоврядування! Перемоги, миру та скорішого повернення на території своїх громад!

До загальних вітаннь приєднався Голова Донецької обласної державної адміністрації, начальник обласної військової адміністрації Павло КИРИЛЕНКО.

"Наша держава зараз знаходиться на складному, але надзвичайно важливому етапі. Саме ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм, відповідальність та активна громадська позиція є гідним внеском у спільну перемогу. Попереду у нас ще багато завдань та роботи: нам ще відновлювати зруйновани росіянами міста і села, впроваджувати реформи, розбудовувати міцну українську державу"

Разом зможемо!

Зі святом! Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь