Разом до перемоги!

Дата: 07.11.2022 18:00
Кількість переглядів: 90

Сьогодні голова райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Наталія БУКРЄЄВА разом з головою Синодального управління соціального служіння ПЦУ Сергієм ГОРОБЦОВИМ, відвідали у Дніпровському шпиталі захисниць та захисника з батальйону територіальної оборони Маріупольського району, які повернулись з полону в жовтні 2022 року.

"Ви захищали нашу державу ціною власного життя та своєї свободи. Виражаємо Вам свою повагу та дякуємо за Вашу мужність, відвагу, терпіння та незламність духу. На разі наш обов'язок допомагати всім, хто боронить нашу землю" - зазначила Наталія БУКРЄЄВА та подарувала теплі пледи нашим захисницям та захиснику.

За активну участь у розбудові православної церкви України, відновленні територіальної цілісності України, допомогу нужденним, жертовність і справи милосердя - голова Синодального управління соціального служіння ПЦУ Сергій ГОРОБЦОВ нагородив Благословенними грамотами та подарував пакунки з солодощами.

Виражаємо вдячність голові Синодального управління соціального служіння ПЦУ Сергію Горобцову за постійну підтримку наших воїнів!

Дякуємо захисникам та захисницям України за міць та потужний спротив, тримаємо стрій по всіх фронтах!

Разом до перемоги!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь