З Днем Незалежності, Україно!

Дата: 24.08.2022 15:08
Кількість переглядів: 158

З Днем Незалежності, Україно!

Визначне свято для кожного справжнього Українця! Не один десяток років ми вітали одне одного з цим величним днем, а саме зараз зрозуміли вартість цього свята, його значення, необхідність та важливість!

Ми - громадяни ВІЛЬНОЇ та НЕЗАЛЕЖНОЇ держави, а Маріупольський район - це УКРАЇНСЬКИЙ Приазовський край, де обов'язково замайорить синьо-жовтий стяг!

Зараз поділяють час на до та після, а ми впевненні в майбутньому, саме в українському майбутньому, яке ми збудуємо своїми руками на власній землі!

Війна показала, для кого Україна - це Батьківщина, заради якої жертвують життям, а для кого - це лише слово, під яким можна написати назву будь-якої країни. Але зараз з нашою Україною щирі, волелюбні та сміливі люди, заради яким ми витримаємо, вистоїмо, переможемо!

Ми відбудуємо Маріуполь, зустрінемось на площі Миру, завітаємо до оновленого Драматичного театру та до музею Куїнджі, запалимо тепле світло в оновлених квартирах, зустрінемо гостей в Нікольському на фестивалі "Дике поле", відпочинемо в Мелекине на узбережжі теплого Азовського моря, створимо нову картину з мушлі в Юр'ївці, відвідаємо Урзуф на свято Іллі, а Сартану на Панаїр, вболіватимемо, спостерігаючи куреш в Малоянісолі, та спробуємо грецьких страв в Старому Криму!

Ми зробимо не так, як раніше, а краще, з душею, з частинкою серця, в якому була, є і буде УКРАЇНА!!!

Перемога буде за нами!

Ми не зламні духом, ми міцні - як сталь!

https://www.facebook.com/100063582467709/videos/608968647305402/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь