Меморандум про Співпрацю між Маріупольською районною державною адміністрацією, районною військовою адміністрацією та Маріупольською міською радою!

Дата: 15.08.2022 20:20
Кількість переглядів: 144

На виконання доручення голови Донецької обласної державної адміністрації, начальника обласної військової адміністрації Павла КИРИЛЕНКА, головою Маріупольської районної державної адміністрації, районної військової адміністрації Наталією БУКРЄЄВОЮ спільно з Маріупольським міським головою Вадимом БОЙЧЕНКО був підписаний Меморандум про співпрацю.

Метою цього Меморандуму є співпраця територіальних громад району задля забезпечення реалізації ефективного надання всебічної допомоги мешканцям Маріупольського району, що постраждали від військових дій в Україні та вимушені були переміститися на підконтрольну уряду України територію.

Маріупольська міська рада поширює дію окремих програм та заходів підтримки мешканців Маріупольської територіальної громади, що вже реалізуються та заплановані до реалізації в майбутньому, на мешканців інших територіальних громад Маріупольського району, а саме на мешканців:

Сартанської територіальної громади; Нікольської територіальної громади; Мангушської територіальної громади; Кальчицької територіальної громади.

Всі мешканці Маріупольського району можуть звертатися за гуманітарною, психологічною, юридичною та іншими видами допомоги до центрів "Я Маріуполь", які відкриті вже в 11 містах України - Одесі, Івано-Франківську, Вінниці, Києві, Дніпрі, Запоріжжі, Кропивницькому, Хмельницькому, Калуші, Львові та Кривому Розі.

"В такі важкі часи, коли наш Маріупольський район знаходиться в окупації, ми продовжуємо знаходити можливості допомагати нашим мешканцям.

Спільними діями органів місцевого самоврядування та райдержадміністрації, ми охопимо та надамо підтримку ще більшій кількості мешканців району, які наразі цього потребують" - зазначила Наталія БУКРЄЄВА.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь