Онлайн проєкт Донеччани державотворці!

Дата: 16.07.2022 10:19
Кількість переглядів: 138

15 липня стартував регіональний онлайн проєкт #Донеччани_державотворці

Відповідно до Указу Президента України від 24 серпня 2021 року № 423/2021 «Про День Української Державності» в Україні встановлено нове державне свято - День Української Державності, який відзначається щорічно 28 липня.

З метою збереження та популяризації тисячолітньої історії української державності, виховання у громадян поваги до діяльності видатних особистостей минулого та сьогодення, які внесли значний вклад в розвиток та формування української державності, а також борців за державність та незалежність України усіх часів Донецька обласна державна адміністрація започатковує проведення онлайнового проєкту #Донеччани_державотворці.

У межах проєкту пропонується до 28 липня 2022 року розповісти про мешканців Донеччини минулого та сьогодення, які внесли значний вклад у розвиток та розбудову української державності, в боротьбу за незалежність і суверенітет України, розмістивши інформацію про них на своїх офіційних вебсайтах, а також на сторінках в соціальних мережах.

Підтримуйте історію та надбання нашої країни, долучайтесь до ініціативи й публікуйте на своїх сторінках світлини та інформацію про впливових жителів району з хештегом #Донеччани_державотворціФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь