Мангушське відділення управління виконавчої дирекції ФССУ в Донецькій області!!!!

Дата: 16.06.2022 21:42
Кількість переглядів: 136

Інформуємо, що Мангушське відділення управління виконавчої дирекції ФССУ в Донецькій області виконує свої функції в повному обсязі.
 
Попри умови воєнного стану Мангушське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області продовжує виконувати свої функції в повному обсязі.
 
Так, відділенням відновлено роботу щодо фінансування страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх сімей. Працівниками відділення щодня за допомогою засобів телекомунікаційного зв’язку встановлюється зворотний зв`язок з потерпілими на виробництві (членами їх сімей), які перебувають на обліку у відділенні, для проведення «внутрішньої верифікації» та подальшого своєчасного отримання ними страхових виплат. 

Наразі відділенням профінансовано страхові виплати за травень 2022 року на суму 1 982 630 грн. 
Крім того, відділенням приймаються заяви-розрахунки від страхувальників для фінансування лікарняних листків працівників за рахунок коштів Фонду. 


З метою відновлення фінансування матеріального забезпечення застрахованих осіб проводиться робота щодо пошуку страхувальників, які перебувають на обліку у відділенні та перемістилися в більш безпечні міста і можуть здійснювати виплати своїм працівникам. 

Для отримання консультацій щодо страхових виплат, оплати лікарняних листків, отримання медичних та соціальних послуг та інших питань потерпілі на виробництві та члени їх сімей, застраховані особи та страхувальники можуть звернутися за контактними  телефонами 067-644-99-47, 050-473-77-23 або на електронну адресу відділення mang.dn@fssu.gov.ua. 

Працівники Мангушського відділення роблять усе можливе для безперервного здійснення усіх страхових виплат, допомог за лікарняними, декретних допомог та ін.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь