Сьогодні, 22 лютого, відбулась робоча нарада під головуванням заступника голови Маріупольської райдержадміністрації Олексія ВОРОБЙОВА.

Дата: 22.02.2022 11:30
Кількість переглядів: 1417

На порядку денному було розглянуто питання щодо укладання договорів оренди землі під орендованими водними об’єктами. Також під час наради було акцентовано увагу на необхідності обстеження гідротехнічних споруд перед тим, як надавати їх в оренду.

Другим питанням наради розглянули розроблення комплексних заходів на 2022 рік щодо створення сприятливих умов для життєдіяльності осіб з інвалідністю різних нозологій та інших маломобільних груп населення на території району. Представникам громад було доручено забезпечити усунення порушень державних будівельних норм щодо інклюзії на об‘єктах, які побудовані в рамках програми «Велике будівництво».

Також було рекомендовано виконавчим органам міських, селищних, сільських рад територіальних громад провести моніторинг та оцінку доступності приміщень, де розташовані виборчі дільниці.

«Доступність - обов’язкова вимога. Це не тільки обладнання прилеглих територій та приміщень споруд, це також інформаційна, цифрова, соціальна безбар'єрність» - зазначила завідувач сектору містобудування, архітектури та захисту довкілля Ганна ЛЮБІМОВА.

У березні планується проведення засідання районного комітету доступності щодо створення безбар’єрного простору в населених пунктах територіальних громад.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь