Представники влади та силових структур Маріупольського району разом з мешканцями міста зібрались біля пам'ятного знаку воїнам-визволителям України щоб вшанувати пам'ять Героїв Небесної Сотні.

Дата: 20.02.2022 12:24
Кількість переглядів: 1604

Справжні бої розгорталися 18-20 лютого 2014 року на вулицях Києва. Навколо вибухи, стогін, горе. Багато поранених і майже 100 людей було вбито. Їх назвали Небесною сотнею – українців, які загинули у Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути народом – джерелом і мірилом влади у власній державі, за країну, в якій не страшно жити і народжувати дітей. За цю самопожертву українці їх канонізували – за велінням серця долучили до сонму Небесного воїнства.

Ця «Небесна Сотня» своїм життям дарувала шанс українцям збудувати нову демократичну правову державу.

Перед світлою пам’яттю воїнів Небесної Сотні схилили свої голови голова Маріупольської райдержадміністрації Наталія БУКРЄЄВА, секретар Маріупольської міської ради Ксенія СУХОВА, Митрополит Донецький і Маріупольський Владико Сергій, представники громадських організацій, військовослужбовці, небайдужі містяни. Всі разом поклали квіти до пам’ятного знаку.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь