16 лютого 2022 року голова Маріупольської райдержадміністрації Наталія БУКРЄЄВА взяла участь у пленарному засіданні позачергової 25 сесії Мангушської селищної ради VIII скликання.

Дата: 16.02.2022 17:00
Кількість переглядів: 1501

Засідання відбулось під головуванням селищного голови Володимира КАРАБЕРОВА.

На порядку денному депутати розглянули наступні питання:

    Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису"Про внесення змін та доповнень до рішення селищної ради від 22 грудня 2021 року №8/22-609 "Про бюджет Мангушської селищної територіальної громади на 2022 рік". Доповідала начальник фінансового управління селищної ради Олена АНИЧЕНКО щодо виділення коштів на забезпечення потреб батальону територіальної оборони Маріупольського району.

     Про звернення депутатів селищної ради до жителів громади. Заступник голови Маріупольської райдержадміністрації, голова Фракції «Слуга народу», депутат селищної ради Олексій ВОРОБЙОВ звернувся до присутніх із закликом не поширювати панічні настрої, чутки та російську пропаганду, не піддаватися на інформаційно-психологічні атаки й не підігрувати агресору.

    Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність. Доповідав начальник відділу земельних ресурсів селищної ради Олег ПРИЛІПКО.

Також під час засідання до депутатів звернулась голова Маріупольської райдержадміністрації. « Україна -єдина, Україна- сильна та обороноспроможна. Потрібно й надалі інформувати мешканців громади правдивими фактами задля уникнення панічного настрою населення, адже найбільший наш ворог – це паніка», -закликала Наталія Олександрівна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь