Голова Маріупольської районної держаної адміністрації Наталія БУКРЄЄВА спілкувалася з жителями сіл Бердянське та Агробаза, в рамках проведення виїзного прийому громадян.

Дата: 15.02.2022 16:32
Кількість переглядів: 1472

Питання, з якими зверталися громадяни, стосувались найчастіше транспортного сполучення з містом Маріуполь та вартості проїзду. Наталія БУКРЄЄВА роз’яснила, що зараз по вартості проїзду ведеться робота, розраховуються економічні обґрунтування та ведуться закупівлі автобусів для можливості обслуговування Маріупольським комунальним транспортом усі населенні пункти, що увійшли до складу територіальної громади.

Під час прийому підняли важливе питання щодо вжиття заходів з ліквідації підтоплення вулиць в селі Бердянське.На проїжджій частині після дощів і танення снігу збирається вода. Калюжа ускладнює прохід місцевим жителям та після великої кількості опадів стікає у подвір’я приватних будинків.

Також місцеві мешканці звернулися з проханням щодо обмеження руху великогабаритного транспорту на території населеного пункту та вирішення земельних питань.

На всі запитання головою райдержадміністрації на місці надано роз’яснення та в подальшому будуть надані доручення відповідним службам району задля оперативного та остаточного їх вирішення.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь