Заступник голови Маріупольської райдержадміністрації Олексій ВОРОБЙОВ взяв участь в онлайн нараді щодо продажу алкогольних напоїв на території області.

Дата: 15.02.2022 12:02
Кількість переглядів: 1454

Учасниками наради було обговорено заборону продажу на території Донецької області алкогольних та слабоалкогольних напоїв особам, які мають ознаки належності до будь-якого військового формувань.

За результатами наради відповідним підрозділам правоохоронних органів і місцевим адміністраціям доручено посилити контроль щодо неприпустимості продажу на території області алкогольних і слабоалкогольних напоїв військовослужбовцям.

Також рекомендовано командирам військових частин, військовослужбовці яких дислокуються на території Донецької області посилити контроль щодо недопущення розпивання пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв військовослужбовцям, військовозобов’язаними та резервістами під час проходження зборів на території військових частин, військових об’єктів або виконання ними обов’язків військової служби в нетверезому стані.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь