Під головуванням голови Донецької облдержадміністрації Павла КИРИЛЕНКО відбулися області штабні тренування органів управління територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Донецької області та її ланок з практичним відпрацюван

Дата: 10.02.2022 17:34
Кількість переглядів: 1437

Такі навчання дають можливість з високою долею об’єктивності визначити ступінь готовності територіальної підсистеми, її керівників та органів управління до дій в умовах загрози або виникнення надзвичайних ситуацій – як у мирний, так і військовий час.

Протягом сьогоднішнього дня відпрацьовані навчальні питання щодо проведення обов’язкової евакуації населення окремих районів області у зв‘язку з ускладненням військово - політичних обставин.

Тому головна мета нинішніх навчань – дати, перш за все, практику керівникам у системі цивільного захисту на відповідній території, за яку вони відповідальні.

Голова Маріупольської райдержадміністрації Наталія БУКРЄЄВА зазначила, що: «Сьогодні ми разом з керівниками спеціалізованих служб цивільного захисту, головами територіальних громад відпрацювали злагоджено і діяли - як єдиний механізм».Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь