Вчора, 2 лютого, відбулася нарада з питання транспортного обслуговування сіл Бердянське, Агробаза та Приміське.

Дата: 03.02.2022 17:54
Кількість переглядів: 1454

Голова Маріупольської райдержадміністрації Наталія БУКРЄЄВА провела робочу нараду, на якій спільно із заступником міського голови Сергієм ЗАХАРОВИМ, депутатами Маріупольської районної ради Володимиром МОГІЛЬНИМ та Євгеном МАЗУРОМ обговорили доступність транспортних сполучень наближених сіл до міста.

Головне питання, яке турбує місцевих жителів - це транспортне сполучення з містом Маріуполь. Після реформи децентралізації ці села увійшли до складу Маріупольської територіальної громади та жителі чекають, коли для них зроблять проїзд більш доступним. Місцеві жителі сіл просять запустити комунальний транспорт до міста, щоб ціна на проїзд становила близько 10 грн.

Районна та міська влада виходить на переговори з перевізниками з проханням не збільшувати вартість проїзду. Перевізники скаржаться, що у напрямку цих сіл окупність рейсів дуже низька, а основними пасажирами є пільговики. Незважаючи на свою низьку рентабельність, ці маршрути збережуться та додадуть додаткові рейси о 15:30 та 19:00 годинах.

Сьогодні Маріуполь поки що не має можливості пустити свій транспорт, тому що його не вистачає, але вони працюють над вирішенням цієї проблеми. Поки ведуться закупівлі автобусів і щойно буде можливість, усі села та селища, що увійшли до складу Маріупольської громади, обслуговуватимуться комунальним транспортом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь