Випуск Маріупольського державного університету: 397 студентів отримали дипломи магістра

Дата: 01.02.2022 17:00
Кількість переглядів: 1503

З цієї нагоди в актовій залі університету відбулось урочисте вручення дипломів магістрам Маріупольського державного університету 2022.

На заході зібралися представники ректорату та науково-навчальних інститутів, батьки випускників і їхні друзі та звичайно ж, самі магістри.

З вітальним словом до випускників звернувся ректор університету Микола ТРОФИМЕНКО, він побажав випускникам здоров’я та невичерпної енергії, наголосивши, що навчитися та вдосконалюватися потрібно усе життя.

Студентів-випускників з їх урочистою подією в житті привітала голова Маріупольської райдержадміністрації Наталія БУКРЄЄВА та побажала високих професійних досягнень: «Ми щиро пишаємося випускниками, які обирають відповідальні посади в органах державної влади та місцевого самоврядування. Впевнена молоді, амбітні люди зроблять нашу державу більш розвиненою, успішною та сучасною».

Після урочистостей почесні гості, декани факультетів та завідувачі кафедр вручили магістрам дипломи.

Вітаємо магістрів Маріупольського державного університету!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь