01 лютого 2022 року під керівництвом голови Маріупольської райдержадміністрації Наталії БУКРЄЄВОЇ відбулось чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 01.02.2022 13:21
Кількість переглядів: 1640

Під час заходу обговорили питання щодо епідемічної ситуації у зв’язку із поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом «SARS-CoV-2», стан вакцинації та захворюваності.

Представники громад Маріупольського району доповіли про епідемічну ситуацію, а саме зазначили, що спостерігається збільшення кількості випадків захворювання на коронавірус та гостру респіраторну вірусну інфекцію.

Наразі вакцинація триває, мешканці району почали отримувати бустерну дозу щеплення від COVID-19.

"Потрібно мотивувати людей віком 60+ вакцинуватися, врахувати особливості вакцинації в сільській місцевості та не припиняти роботу в цьому напрямку", - наголосила Наталія БУКРЄЄВА.

В ході засідання повідомили про перехід на дистанційне навчання більшості шкіл та можливе закриття деяких дитячих садків району через стрімке зростання кількості захворюваності серед дітей. Очільниця району зауважила, що необхідно проробити механізм дій та вжити усі можливі заходи для недопущення повного закриття закладів дошкільної освіти.

Також на засіданні затвердили план роботи Маріупольської районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на 2022 рік.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь