Сьогодні, 20 січня 2022 року заступник голови Маріупольської райдержадміністрації Олексій ВОРОБЙОВ провів засідання колегії райдержадміністрації.

Дата: 20.01.2022 14:09
Кількість переглядів: 522

У засіданні взяли участь голова Маріупольської районної ради Степан МАХСМА, представники сільської та селищних рад та начальники відділів, управлінь райдержадміністрації.

Засідання розпочалося з розгляду Програми економічного і соціального розвитку Маріупольського району на 2022 рік. Члени колегії розглянули заходи, які спрямовані на забезпечення збалансованого розвитку району, активізацію економічної діяльності, підвищення рівня життя населення, додержання гарантованих державою соціальних та інших стандартів для кожного мешканця району. Одним з пріоритетних напрямів в досягненні стабільного соціально-економічного розвитку району залишається інвестиційна діяльність.

Другим питанням порядку денного учасники колегії розглянули підсумки роботи зі зверненнями громадян в райдержадміністрації. За 2021 рік від мешканців району в райдержадміністрації та через органи влади вищого рівня надійшло 315 звернень. Питання, з якими громадяни звертаються найчастіше стосуються: соціального захисту населення,

комунального господарства, аграрної політики та земельних відносин.

Розглянули учасники колегії питання щодо порушення клопотання про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» Хартуковій Людмилі Василівні.

Заслухавши доповідачів та обговоривши виступи, члени колегії, із врахуванням зауважень, пропозицій та доповнень, прийняли відповідні рішення з кожного із винесених на порядок денний засідання колегії питань.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь