13 січня 2022 року під керівництвом голови Маріупольської райдержадміністрації Наталії БУКРЄЄВОЇ відбулось засідання постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Маріупольського району

Дата: 13.01.2022 17:28
Кількість переглядів: 461

Розпочали засідання з обговорення питання щодо ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних з можливими несприятливими умовами зимового періоду. Голови та представники громад Маріупольського району доповіли про розроблені маршрути переміщення спеціальної техніки для усунення снігових заметів та наявність посипних матеріалів у разі утворення ожеледиці. Наголошено на важливості розроблення алгоритму дій при очищенні доріг задля швидкої та ефективної ліквідації наслідків зимової негоди.

«Цієї зими ми можемо спостерігати опади здебільшого у вигляді дощу та морози одночасно, що призводить до ожеледиці. Тому необхідно вжити всі заходи задля недопущення травмування населення та зупинки транспорту в районі»- зазначила Наталія Олександрівна.

Детально зупинились на питанні стосовно епідемічної ситуації у зв’язку із поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом «SARS-CoV-2», стані вакцинації та захворюваності. Наразі в Маріупольському районі спостерігається зниження захворюваності на коронавірус, медичні заклади в повному обсязі оснащені індивідуальними засобами безпеки, киснем, вакцинальна компанія проти COVID-19 триває. Наталія Олександрівна акцентувала увагу на необхідності інформування людей поважного віку щодо важливості вакцинації проти коронавірусної інфекції для здоров’я та життя людей.

Під час засідання комісії розглянули 7 питань порядку денного. Окрему увагу приділили питанню щодо забезпечення безпеки людей під час проведення заходів, пов’язаних зі святкуванням Водохреща.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь