Керівництво Маріупольської райдержадміністрації взяли участь у функціональному навчанні у сфері цивільного захисту. Навчання проводила Державна служба з надзвичайних ситуацій навчально- методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності

Дата: 12.01.2022 15:01
Кількість переглядів: 497

Під час проведення занять слухачам були роз’яснені питання організації та планування діяльності у сфері цивільного захисту, навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях. Особлива увага була акцентована на порядку організації та здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню надзвичайних ситуацій, мінімізації їх наслідків, оповіщення та інформування суб’єктів забезпечення цивільного захисту, порядок створення, обладнання та забезпечення функціонування й планування роботи консультаційних пунктів з питань цивільного захисту.

Як підсумок, слід зазначити, що проведене навчання стане запорукою ефективних і злагоджених дій органів управління та сил цивільного захисту зазначених адміністративно-територіальних одиниць під час реагування на загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь